Cafeaua, beneficii miraculoase împotriva căderii părului. Ce trebuie să faci imediat după ce îl speli

DCMedical Team |
Data publicării:
Cafea, zaț de cafea
Cafea, zaț de cafea

Cafeaua are beneficii uimitoare pentru sănătatea părului tău. 

În timp ce Johns Hopkins Medicine susține că băuturile pe bază de cafea pot avea beneficii pentru inimă, ficat și creierul tău, reduc riscul de accident vascular cerebral și chiar scad riscul de cancer, se pare că lista nu se oprește aici. 

Potrivit Healthline, cafeaua poate fi bună și pentru părul tău... dacă o masezi pe scalp. Un studiu publicat în International Journal of Dermatology a constatat că cofeina poate spori creșterea părului atât la bărbați, cât și la femei, prin stimularea foliculilor de păr, precum și prin promovarea fluxului sanguin către acești foliculi. Healthline raportează că acest lucru poate accelera potențial creșterea părului și chiar poate face părul mai puternic, deși sunt încă necesare mai multe cercetări în acest domeniu, deoarece studiile sunt limitate.


Creșterea și rezistența nu sunt singurele beneficii pe care cafeaua le poate avea asupra părului, adăugarea cafelei în rutina de înfrumusețare poate oferi și alte îmbunătățiri.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce alte beneficii mai aduce cafeaua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel