Ce dietă ține Corina Dănilă. Vedeta a slăbit 20 de kilograme: „Evit la maximum...”

Angela Sabău |
Data publicării:
Corina Dănilă suferă de o boală autoimună
Corina Dănilă suferă de o boală autoimună

Corina Dănilă a dezvăluit care este meniul care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme. Vedeta a renunțat la anumite alimente. 

Corina Dănilă este una dintre cele mai apreciate actrițe și prezentatoare TV din România. La aproape 50 de ani, aceasta este o prezență remarcabilă și arată impecabil. După ce kilogramele în plus i-au provocat probleme la nivelul coloanei și a articulaţiilor, a hotărât că e timpul pentru o schimbare radicală. Actrița a mărturisit într-un interviu recent că a urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie și fizioterapieși că nu a ținut niciodată vreo dietă. Cu toate astea, vedeta și-a schimbat compelt meniul.

”Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide! Întotdeauna este ceva care forţează organismul, şi asta poate avea repercusiuni, în timp. În plus, poate să apară efectul yo-yo. Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate, şi că am urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie. Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos.

Am învăţat să mănânc atunci cand îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele. Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme”, a declarat Corina Dănilă pentru VIVA

Citește continuarea pe Spectacola și află cu ce probleme de săntate s-a confruntat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel