Ce FRUCT ești în funcție de zodie și ce spune asta despre tine și sănătatea ta

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Ce FRUCT ești în funcție de ZODIE - Foto: Freepick
Ce FRUCT ești în funcție de ZODIE - Foto: Freepick

Te-ai gândit vreodată la legătura dintre zodii și fructe? Află ce fruct ești și ce spune asta despre tine.

Persoanele care mănâncă în mod constant fructe se bucură de o stare psihică mai bună şi, ca atare, sunt mai puțin susceptibile de a raporta simptome de depresie decât cele care nu le consumă, potrivit unei noi cercetări efectuate de Colegiul de Sănătate și Științe ale Vieții, Universitatea Aston.

Fructele sunt o bogată sursă de vitamine care ne ajută să trăim mai sănătos, să vedem mai bine, să ne vindecăm pielea și să avem grijă de echilibrul nostru intern. În cele ce urmează am creat o analogie între fructe și zodii. Ce caracteristici comune există între zodia dvs. și un anumit fruct? Ce fruct vă reprezintă?

Acest articol își dorește să fie unul informativ și distractiv, care să ne mai destindă. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Berbec / Ascendent în Berbec

CIREȘE

Berbecii sunt plini de energie, neobosiți și uneori cicălitori. Berbecii ar putea fi ca cireșele, plini de antioxidanți și vitamine, dar în cantități mari s-ar putea să îți facă rău la stomac. Berbecilor le place să facă multe activități și sunt înnebuniți după sporturi. Dacă vrei să slăbești, poți încerca o dietă bazată pe cireșe sau poți să ieși la alergat cu un prieten Berbec / Ascendent în Berbec.

Taur / Ascendent în Taur

PEPENE VERDE

Taurii vor mereu să aibă zona lor de confort asigurată și mâncare din belșug. De aceea ar putea fi ca pepenii verzi, bogați în magneziu și potasiu, reduc stresul și sunt favoriții verilor în care nu se ridică de pe șezlongul din aceeași stațiune pe care o aleg în același sezon în care preferă să meargă la mare.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

RODII

Rodiile ajută la digestie și încetinesc procesul de îmbătrânire, cam așa și Gemenii, mereu joviali, mereu copilăroși și glumeți. Treci de partea lemnoasă și găsești semințele delicioase și interesante care merg atât la salate cât și la dulciuri, le descoperi mereu câte o nouă întrebuințare.

Rac / Ascendent în Rac

MERE

Merele te ajută la digestie, te ajută și la inimă, știm cu toții zicala „un măr pe zi ține medicul departe”. Așa și Racii sau cei cu Ascendentul în Rac, te îngrijesc ei, sunt empatici, se ocupă de zona de confort. Nu mai zic ce bune sunt merele pentru plăcintă în zilele acelea ploioase când nu avem chef să ieșim din casă.

Leu / Ascendent în Leu

LĂMÂI

Da, știm, o lămâie radiază precum soarele, galbenul ei prețios... și da, la fel și Leii, ne-am putea plânge că lămâile sunt acre, însă serios acum, ce-ai face vara fără o limonadă rece, nu mai zic nimic de tequila și nici de somonul din cuptor. Ce ne-ar fi viața fără lămâi, fără Lei?

Fecioară / Ascendent în Fecioară

ZMEURĂ

Puțin pretențioase, fructele acestea de sezon trebuie păstrate cu grijă. Putem orna meticulos cu ele un tort, însă trebuie să avem mare grijă să nu se zdrobească și să le așezăm pe rând înconjurându-le de un strat potrivit de frișcă. Zmeura este un fruct mai pretențios precum Fecioarele sau cei cu Ascendentul în Fecioară, însă ne ajută mult, are conținut scăzut de grăsimi și efect antioxidant, tocmai bune de pus la muncă.

Balanță / Ascendent în Balanță

CĂPȘUNE

Poți face totul să arate mai bine cu căpșune, fie că vorbești de un desert sau de o cină romantică. Balanțele sunt atente la detalii și la aspect, iar când vine vorba de fructele care ne plac cu siguranță căpșunele sunt printre ele. Ajută la menținerea unei vederi bune, dar și la slăbit și sunt atât de parfumate!

Scorpion / Ascendent în Scorpion

STRUGURI

În diverse sortimente, strugurii atrag toate privirile. Cei care spun că nu le plac strugurii au uitat povestea cu vulpea și nu își dau seama că nu au avut acces la ei. Așa și Scorpionii, poate nu sunt digerați de toți, dar cu siguranță au magnetismul lor și îți dau energie. Ca să nu mai zic că fără struguri nu am avea vin...

Citește mai departe pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel