Chipsuri de cartofi: cum le pregătești acasă, rapid și ușor

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Chipsurile de cartofi, făcute în casă rapid și ușor. 

Lângă o bere sau la un film, chipsurile sunt întotdeauna o alegere „cu gust”, iar în comerț se găsesc din plin. Dar, parcă tot mai buni sunt cei gătiți în casă, cel puțin așa știm sigur că nu conține celebrele E-uri sau arome artificiale.
Pentru a face acasă chipsuri de cartofi avem nevoie doar de t5ei ingrediente: cartofi, sare și ulei.
Cartofii curățați de coajă se taie felii foarte subțiri, de preferat cu un dispozitiv de feliat, apoi se lasă în apă rece câteva minute, după care se storc, se tamponează cu un prosop de hârtie pentru a absorbi toată apa și se pun la prăjit în ulei mult, încins, potrivit gustos.ro. 
Dacă nu vrei să-i prăjești pe foc, poți amesteca feliile de cartofi cu ulei într-o pungă de plastic, apoi pe o farfurie întinsă se așează cartofii într-un singur strat și se dau la microunde între 3 și 5 minute, până se fac arămii. După ce sunt scoși se adaugă sarea și sunt gata de ronțăit, scrie Spectacola.ro

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Mioara Roman a murit

23 feb 2024, 08:28
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel