Coronavirus: 21 de persoane pozitive, pe un vas de croazieră în largul Californiei

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vasul de croazieră Grand Princess, 21 de persoane testate pozitiv     Foto: https://edition.cnn.com/
Vasul de croazieră Grand Princess, 21 de persoane testate pozitiv Foto: https://edition.cnn.com/

Nu mai puțin de 21 de persoane au fost testate pozitiv la noul coronavirus. Toate persoanele se află pe un vas de croazieră care acum se este ținut în largul Californiei.

Noul coronavirus a fost detectat la 21 de persoane de la bordul unei nave de croazieră care a fost ţinută în largul coastei Californiei, a anunţat vineri vicepreşedintele american Mike Pence.

El este cel care coordonează lupta împotriva epidemiei în Statele Unite, potrivit unor surse citate de agerpres.ro. Este vorba de 19 membri ai echipajului şi doi pasageri de la bordul Grand Princess.

Vasul de croazieră transportă peste 3.500 de persoane şi ar urma să acosteze în curând într-un port necomercial, unde se vor face noi teste, iar bolnavii vor fi plasaţi în carantină, a adăugat Mike Pence în cadrul unei conferinţe de presă la Washington.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel