Doliu în PNL: Consilier liberal, mort din cauza COVID-19 

Adisa Codruț |
Data publicării:
Deces,
Deces,

Consilierul judeţean liberal Florea Niculae a murit joi, la spital, unde era internat, infectat cu COVID-19. 

Consilierul județean Florea Nicuale a murit în urma infecției cu COVID-19. El era inernat la spital. „Cu regret anunţăm dispariţia colegului nostru, consilierul judeţean Niculae Florea, răpus în această dimineaţă de acest virus necruţător. Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!”, a scris joi, pe Facebook, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.
"Am pierdut astăzi un prieten drag, Florea Niculae, consilier judeţean şi unul dintre cei mai vechi liberali ai filialei Olt a Partidului Naţional Liberal. Virusul acesta, pe care mulţi îl consideră o gripă, a fost neiertător cu el... Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!", a scris pe Facebook Ana Maria Ciauşu, Secretarul general al PNL Olt, care în această vară a avut o formă medie de COVID-19 şi s-a vindecat.
Decesul consilierului județean vine la doar o zi după ce deputatul PSD, Sebastian Radu, a murit din aceeași cauză, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel