Fenomenul ciudat care l-a făcut pe un bărbat să ia în greutate 27 de kilograme, în doar câteva minute

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bărbatul s-a îngrășat în doar câteva minute  Sursa foto: realitatea.net
Bărbatul s-a îngrășat în doar câteva minute Sursa foto: realitatea.net

Din cauza unui fenomen ciudat, un bărbat de 57 de ani a luat 27 de kilograme în greutate, în doar câteva minute. Iată ce s-a întâmplat.

Pentru un bărbat de 57 de ani, din Peru, o zi de pescuit s-a transformat într-un coșmar. Omul făcea des scufundări, era experimentat la astfel de activităţi, însă un fenoen cudat i-a schimbat trupul în doar cteva minute, ireversibil, arătând acum ca un monstru.

Alejandro Willy Ramos s-a scufundat 30 de metri pe fundul apei, pentru a căuta un anumit tip de scoici. În acelaşi timp, un vapor de marfă a trecut fix prin acea zonă şi i-a retezat bărbatului sursa de oxigen, care făcea legătura la tubul lui cu suprafaţa apei. Panicat, bărbatul a vrut instinctiv să înoate rapid către suprafaţă. Asta, însă, i-a fost greșeala, pentru că schimbul brusc de presiune, de la fundul fluviului până sus în doar câteva secunde, a determinat modificări monstruoase trupului lui Willy.

Specialiştii susţin că nitrogenul a produs schimbări ireversibile braţelor şi pectoralilor. E vorba de nitrogenul din ţesuturile adipoase, pe care presiunea apei l-a compresat. Astfel, bărbatul s-a îngrăşat aproape instantaneu cu 27 kg, care s-au împărţit haotic pe suprafața corpului, scrie realitatea.net.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel