Horoscop 10 septembrie 2021: fluturi în stomac pentru o zodie, conflicte pentru altele

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Se anunță o zi cu tensiuni, majoritatea zodiilor fiind predispuse la conflicte. 

Antena 3 a prezentat horoscopul pentru 10 septembrie, pentru fiecare zodie: 

Berbec

Berbecii azi se bucură de o intuiţie foarte bună. Este posibil să semnaţi nişte documente foarte importante. Mai este o zi foarte bună pentru odihnă. 

Taur

Dacă vă gândiţi să faceţi ceva anume, astăzi este o zi foarte bună pentru a pune în practică toate ideile pe care la aveţi. Aveţi o uşoară predispoziţie în ceea ce priveşte accidentele casnice. 

Gemeni

Trebuie să luaţi câteva decizii destul de serioase. Încercaţi să puneţi totul în balanţă, atât lucrurile negative, cât şi cele pozitive. În relaţia de familie, se pare că veţi discuta deschis despre un subiect pe care l-ați tot amânat.

Rac

O zi de bun august pentru nativii din zodia Rac. La locul de muncă, va trebui să susțineți un discurs. Totul va decurge conform planului și veți fi chiar foarte apreciați. 

Leu

În cursul zilei de astăzi, este posibil să întâlniți o persoană nouă. Într-un fel sau altul, călcâiele voastre se vor aprinde și veți avea mii de fluturi în stomac. Încecați să vedeți dacă va place pentru început acea persoana sau daca este pur și simplu o iluzie. 

Fecioară

O zi plină de optimism pentru nativii din zodia Fecioară. Se anunță foarte multe proiecte pentru dumneavoastră. Așteptați de foarte multă vreme o așa șansă. Deciziile pe care le veți lua în această zi, vor fi cele corecte din toate punctele de vedere.

Balanţă

Astăzi, ar trebui să vă rezolvați problemele cu calm și cu răbdare. Sunteți predispuși la ceartă. Astrele vă încurajează să fiți prudeți și înțelepți. 

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt calmi și pozitivi. Emanați multă energie pozitivă și se pare că-i ajutați și pe ceilalți să fie mai optimiști. Încercați să evitați, totuși, activitatea fizică intensă.

Săgetător

Este posibil să fiți invitați la o festivitate, unde veți putea să vă bucurați de aprecierea celor din jur. În a doua parte a zilei, veți fi ușor anxioși. În schimb, astăzi, sunteți foarte norocoși în a opține anumite proprietăți

Capricorn

Bunăstare și fertilitate pentru nativul Capricorn. Familia dumneavoastră va avea încă un membru, iar asta nu poate să aducă decât multă fericire. Relațiile de prietenie vor fi afectate după ce un secret va ieși la iveală. 

Vărsător

O zi favorabilă pentru rezolvarea problemelor financiare. Aveți de luat niște decizii ce țin de echilibrul familiei. Cântăriți foarte bine ceea ce aveți de spus și de decis. Totul se poate destrăma cu un singur cuvânt.

Peşti

Astrele indică probleme de sănătate în perioada imediat următoare. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, dar și de a celor din jur. Evitați pe cât posibil efortul fizic sau orice activitate care implică riscuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel