Horoscop 14 decembrie 2021: Zodiile care vor avea o zi de marți NOROCOASĂ

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

Horoscop 14 decembrie 2021: Marți, nativii din zodiile enumerate mai jos reușesc să facă ce și-au propus și unii chiar culeg roadele muncii lor. Pentru alții norocul depinde dedeciile pe care le iau. 

Horoscop 14 decembrie 2021: 

Taur

Multe lucruri se vor reuni astăzi, astfel încât să poți avea o zi perfectă, plină de calm și liniște. Profită de ocazie să faci ceea ce îți place şi acum o poți face fără grabă.

Rac

Veți crede că este timpul să culegeți ceea ce s-a semănat în multe privințe și este adevărat, pentru că cineva îți arată afecțiunea și disponibilitatea de a fi alături de tine dacă ai nevoie. Poate fi cineva pe care îl cunoști puțin sau un vecin, dar asta nu contează.

Leu

Ai un vis și vrei să devină realitate cât mai curând posibil și vei face tot posibilul pentru a-l îndeplini. Dar trebuie să ai răbdare în multe aspecte și să aștepți ocazia fără să-ți pierzi speranța. Poate cineva îți va oferi o şansă între timp.

Scorpion

Există o influență pozitivă în apropiere pe plan spiritual sau emoțional. Toată acea parte din tine va fi în creștere astăzi și vei putea învăța lecții care te vor umple de energie pozitivă. Există cineva înțelept care te învață niște lecții foarte importante.

Capricorn

Nu face nimic ieșit din comun în fața celorlalți. Jocul de a fi extravagant nu merge cu tine, pentru că cineva ar putea simți o mare surpriză pentru comportamentul tău și să-ți ceară explicații. Fii atent cu toate acestea, notează astrologul Antena3. 

Peşti

Vei fi destul de optimist deşi nu vei putea face ceea ce ți-ai dorit, dar vei începe să te gândești cum să profiți la maximum de ceea ce poți face. Unii oameni așteaptă planurile și ideile tale.

Care sunt zodiile pentru care mați sunt trei ceasuri rele aflați AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel