Horoscop 21 decembrie 2021: zi favorabilă relațiilor sentimentale

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Astele anunță o zi favorabilă îmbunătățirii relațiilor sentimentale, în special pentru două dintre zodii.

Berbec

În acestă zi, se pare că  vrei să trăiești clipa la cote înalte și o vei face cu multă energie și mândrie. S-ar putea să fii foarte generos cu cei din jur, vei face declarații neașteptate, vei suprinde, vei face unele alegeri neașteptate, toate aceste lucruri de vor bucura foarte mult pe tine. 

Taur

Eșri foarte agitat și muncitor încă de la începutul zilei. Chiar dacă zilele trecute aveai senzația că lucrurile se mișca de parcă ar fi cu încetinitorul, astazi ai ocazia să bifezi mai multe sarcini, grație energiei de care dai dovada astăzi.

Gemeni

Ai senzația că ești pregătit pentru orice provocare. Încerci lucruri noi, cum nu ai mai făcut-o niciodată, iar asta îți va da o stare de bine. Probabil că ți-a fost delegată o anumită putere de decizie sau, pur si simplu, simti ca ai capacitatea necesara de a lua anumite decizii de unul singur.

Rac

În această zi te simți foarte liniștit și împăcat cu tine. Este o zi bună pentru a te preocupa de acele subiecte importante care te pasionează, te intrigă în ultima perioadă. 

Leu

În această zi este vorba despre îmbunatățirea relațiilor în care ești implicat, dar și de a-ți face cunoștinte noi, iar ziua de 21 decembrie este cea potrivită. Este o zi bună pentru a relua unele conexiuni cu unii oameni din trecut.

Fecioară

Se poate să fii mai energic decât de obicei și să iei decizii pripite. Această zi este despre a lua decizii pe termen lung, care să includă și anumite persoane din cercul tău de apropiați. 

Balanță

De această dată, semnul tău zodiacal se află în sfera relațiilor și a conexiunilor profunde. S-ar putea să întâlnești oameni care vibreaza energetic la fel ca tine. S-ar putea să primești tot mai multe indicii pozitive de la Univers, iar cei dragi te vor susține în tot ceea ce faci.

Scorpion

În această zi ai capacitatea de a observa lucrurile cu un realism ieșit din comun și dai dovadă de maturitate. Vin vești bune, informații utile, prețioase. Fii mai flexibil, așteaptă-te să-ți schimbi planurile pe ultima sută de metri.

Săgetator

În acestă zi, semnul tău zodiacal se află în sfera secretelor și misterelor, și indiferent cine ți-ar spune să încerci să-ți menții nivelul de curiozitate la cote mai scăzute, însă nu prea ai cum să te ții de acest sfat.

Capricorn

Te axezi din ce în ce mai mult pe sectorul amoros și în prim plan se va afla comunicarea din cuplu. Nu uita de romantism, te sfatuiesc astrele. Azi este despre afecțiune, tandrețe, pasiune, despre a oferi, dar si despre a primi. 

Vărsător

Posibile că vei avea unele discuții importante, de aceea trebuie să fii cu ochii în patru la anumite idei, oferte, propuneri care poate ți se vor face. Nu te lăsa copleșit de aparențe și nici de emoții, noteză stirilekanald.ro.

Pești

Ai parte de vești bune în ceea ce privește cariera, ești interesat de evoluție socială, dar fii atent la ceea ce spui! Acesta ar fi principalul sfat pe care-l au astrele pentru tine. Astăzi ar fi bine să ai grijă la mesajele pe care le expui, ca nu cumva să nu fie greșit interpretate intențiile tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel