Horoscop 8 octombrie. Zodia care azi va atrage toate privirile

Adisa Codruț |
Data publicării:
Femeie care se uită în oglindă  FOTO: Pixabay
Femeie care se uită în oglindă FOTO: Pixabay

Horoscop 8 octombrie. Scorpionilor li se pare totul greu de făcut azi, iar Racii sunt prea sensibili.

Horoscop 8 octombrie. Previziunile astrologului DC News Daniela Simulescu:

Taur - Vei duce negocieri pe toate planurile. Colegii îți dau peste cap unele proiecte, iar partenerul vrea mai multă atenție din partea ta.

Rac - Vei fi prea sensibil. Colegii vor observa acest lucru și vor încerca să te ajute. Unii membrii ai familiei te plictisesc îngrozitor.

Leu - Vei avea senzația că discuțiile purtate astăzi nu aduc nimic concret sau bun în viața ta. Dar nici nu poți să le eviți pur și simplu.

Fecioară - Dacă nu te vei grăbi, nu te vei mai supăra pe tine din cauza unor cheltuieli. Acestea oricum trebuie făcute, dar nu pe repede înainte.

Balanță - Vei atrage privirile ca un magnet. Recomandarea astrelor este să profiți de acest moment pentru a capitaliza toată popularitatea.

Scorpion - Parcă apropiații și colegii au cerințe prea mari de la tine. Totul ți se pare greu de făcut. Cu greu te vei putea ocupa de sarcinile de la serviciu.

Săgetător - Intrarea lui Venus în semnul tău te va avantaja serios. Dar știi cum este vorba aceea: Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă, potrivit DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel