Horoscop 9 decembrie: ziua aduce experiențe fascinante și multă prudență legată de bani

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiacul materialiștilor: aleg banii, nu dragostea. Foto: Pixabay
Zodiacul materialiștilor: aleg banii, nu dragostea. Foto: Pixabay

Horoscop 9 decembrie. Berbecii sunt tentați de excursii, Leii trebuie să aibă răbdare la muncă.

Horoscop 9 decembrie. Previziunile astrologului:

Berbec (21 martie - 19 aprilie) - Ești sigur că nu ai făcut o vrajă pentru a dispera fantomele din viața ta? Cineva pe care îl considerai deja o prezență îndepărtată se apropie din nou de tine, încercând să intre în viața ta și să-ți preia inima. Berbec, aceste zile te-ar putea tenta cu excursii, planuri sau evenimente pentru următoarele petreceri, dar ar trebui să încerci să fii prudent, indiferent cât de mult ți-ai dori să mergi. Economia ta ar putea suferi foarte mult. Trebuie să accepți unele greșeli din trecutul tău care reprezintă o povară psihologică pentru tine joi. Ai devenit o persoană foarte ermetică și prea exigentă cu tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai) - O dragoste veche (care a dispărut peste noapte și fără a da o justificare decentă) s-ar putea întoarce. Cere o nouă oportunitate de a intra în viața voastră. Vei fi o persoană foarte ușor de convins cu oferte și cadouri. Gândește-te bine la achizițiile tale, pentru că s-ar putea să plătești mai mult. Apa va fi mai mult decât benefică pentru tine. Umpleți cada cu apă foarte fierbinte, adăugați niște petale de flori. Cufundă-te în ea și uită de problemele tale.

Gemeni (21 mai - 20 iunie) - Ceea ce trăiești joi nu seamănă cu nimic cu ceea ce ai trăit în trecut, cu partenerul sau alți oameni. Începi să cunoști o parte din tine pe care nu ar trebui să o ignori. Mesajele care ajung la sufletul tău sunt la fel de importante pentru creșterea relației tale, precum sunt pentru a ta. Stelele manifestă o tendință de pierdere sau confuzie care va dura câteva zile. Prin urmare, prevenirea acestor probleme este cea mai bună modalitate de a vă ocupa de treburile profesionale. Aveți ocazia în această joi să aflați despre noi modalități de îngrijire a sănătății.

Rac (21 iunie - 22 iulie) - Capul tău poate fi puțin împrăștiat din tot felul de motive și unele lucruri le vei face automat și inconștient. În acest ciclon, nu uita să îi oferi partenerului tău rolul pe care îl merită. Uneori trec zile fără să-i amintești cât de mult îl iubești. Te va costa să pui lanțuri pe cel mai compulsiv Rac al tău, cel care cumpără primul lucru pe care îl vede când intră într-un magazin. Alcoolul nu-ți va face bine. Prin eliminarea acestuia, chiar și pentru o singură zi, vă ajutați rinichii și ficatul să funcționeze mai bine.

Leu (23 iulie - 23 august) - Leu, uneori ești un intelectual și ești pasionat să vorbești despre anumite subiecte pe care alți oameni s-ar putea să nu le înțeleagă. Încearcă să te adaptezi la persoana cu care vorbești, altfel va fugi de tine. Dacă în compania dumneavoastră există o muncă care nu a fost făcută așa cum ați comandat, veți arunca vina asupra tuturor celor care nu v-au ascultat. Va trebui să ai răbdare cu ceva care va părea că vrea să-ți facă ziua de lucru imposibilă. De cât timp nu te-ai văzut cu medicul tău? Este timpul ca tu să îți faci o programare la acel specialist.

Fecioară (24 august - 22 septembrie) - Joi, stelele sunt de partea ta. Așa că nu fi surprins dacă simți o pasiune sau o dragoste la prima vedere (chiar și de la o persoană pe care nu ți-ai fi imaginat-o niciodată). Să aveți telefonul mobil la îndemână (și încărcat cu baterie). Pentru că joi ai putea primi o comunicare, sub forma unui apel sau e-mail, care să fie revelatoare pentru afacerile tale. Problemele de gât sau spate pe care le puteți avea ar putea să vă îngreuneze ziua. Pentru a le remedia, programați-vă la un bun profesionist.

Mai multe puteți citi pe Știri Diaspora.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel