Horoscop. Zodia care este foarte vulnerabilă zilele acestea

DCMedical Team |
Data publicării:
Statul zilnic la soare te poate ajuta să-ți scazi tensiunea
Statul zilnic la soare te poate ajuta să-ți scazi tensiunea

Horoscop. Nativii unei anumite zodii ar fi bine să fie mai retrași zilele acestea și să se odihnească mai mult.

Horosocop. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că sunt multe planete în Casa 12 a Gemenilor și că ar fi bine ca aceștia să nu îi lase pe ceilalți foarte mult în viața lor, săptămâna asta.

”Fiți mai retrași. Rugămintea e ca, atunci când ieșiți, mai puțină bârfă, pentru că sunteți vulnerabili în această perioadă și nu are rost să le dați acces la ceea ce sunteți voi cu adevărat. Mare grijă la locul de muncă. Oamenii nu au ceva cu voi, însă treburile lor s-ar putea să le afecteze pe ale voastre. Nu mai spuneți chestii despre voi. Nici când ieșiți cu prietenii nu le oferiți multe detalii despre voi.

Vă recomand multă odihnă, multă relaxare. Meditație, rugăciune. Aveți nevoie să vă descărcați. Căutați sprijin. Îl veți găsi”, spune Daniela Simulescu, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel