Încă un deces din cauza gripei. Bilanț: 39 de morți

Dana Lascu |
Data publicării:

Gripa a făcut o nouă victimă. O femeie din județul Prahova a decedat ieri, iar astăzi Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a anunțat că s-a confirmat infecția cu virusul gripal care face ravagii de două săptămâni încoace.

Deces nou confirmat cu virus gripal. Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a anunțat că cea de-a 39-a victimă din acest sezon gripal este o femeie în vârstă de 51 de ani, din județul Prahova.

Pntru aceasta a fost confirmată infecția cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, iar CNSCBT informează și că femeia avea condiții medicale preexistente, dar era nevaccinată anti-gripal.

Data decesului: 25 ianuarie 2019

Citește și: Complicații ale gripei, dintre care unele sunt mortale

Bilanțul total al sezonului gripal se ridică la 39 de morți, înregistrați în mai puțin de o lună, de la începutul anului încoace. 

Citește și: Cum ucide gripa. De ce mor și oameni tineri anterior sănătoși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel