Încă un medic a pierdut lupta cu COVID-19: era medic de familie în Craiova

Adisa Codruț / 06 sep 2020 / 20:16

Dr. Cristiana Pîrșoi este primul medic din județul Dolj care s-a stins din viață în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2.  Era medic de familie în Craiova și a pierdut lupta cu boala COVID-19.

Dr. Cristiana Pîrșoi este primul medic din județul Dolj care s-a stins din viață în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2.  Era medic de familie în Craiova și a pierdut lupta cu boala.

Mesajele au început să curgă pe pagina de socializare a medicului. „Drum lin către îngeri Doamna Doctor, o pierdere mare pentru cei ce au cunoscut-o. Sincere condoleanțe”. „Drum lin, doamna doctor! Ați fost un om atât de luminos, de cald, de senin... O binecuvântare pentru cei care v-au întâlnit..”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

„Primul medic din Dolj care a plecat la îngeri.. A pierdut lupta cu Covid 19... Dr. Cristiana Pîrșoi. Dumnezeu să o odihnească în pace.”, este un alt mesaj care circucă acum pe rețelele de socializare.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy