Medic de familie, răpus de COVID, la trei zile după ce a fost testat pozitiv

Angela Sabău |
Data publicării:

Un medic de familie din comuna Vinderei, județul Vaslui, a murit la doar trei zile după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Medicul Mihai Buescu era cunoscut şi cu alte afecțiuni.

Medicul anunțase, în 7 noiembrie, că îşi suspendă activitatea la cabinet pentru 14 zile, din cauza faptului că a fost testat pozitiv la noul coronavirus, motiv pentru care urma să stea în izolare.

”Vă înştiinţez că, în perioada următoare , activitatea cabinetului medical va fi suspendată timp de 14 zile.Cauza suspendării este contactul cu virusul SARS-CoV-2 ( COVID-19) , astfel atât eu (POZITIV) cât şi personalul medical (CONTACȚI) va trebui să stăm în izolare .
Fac apel către fiecare pacient al cabinetului , ca în cazul în care are o urgenţă să apeleze la serviciul de ambulanţă 112. Totodată vă rog să fiţi înţelegători şi să aveţi răbdare deoarece această perioadă va trece şi lucrurile vor reveni la normal.
”, a scris medicul Mihai Buescu pe pagina sa de Facebook.
Era medic de familie la Vinderei de 30 de ani. Nu a avut niciun simptom, până când i s-a făcut rău în cabinet, când a și chemat salvarea, potrivit ziarulobiectiv.ro.
Medicul, în vârstă de 68 de ani, era cunoscut și cu alte afecțiuni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel