Raluca Bădulescu, operația care a salvat-o: mi-a schimbat viața în bine

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Raluca Bădulescu  FOTO: Instagram
Raluca Bădulescu FOTO: Instagram

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai puternice voci din industria modei din România, vorbește, într-un interviu exclusiv Spectacola, despre fashion și schimbarea suferită acum 8 ani.

Raluca Bădulescu, celebra jurată de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, nu s-a ascuns niciodată în spatele modei, ba din contră, a făcut un pas în față și a spus lucrurilor pe nume. A criticat acolo unde a fost nevoie, a lăudat atunci când a fost cazul, dar niciodată nu s-a îndepărtat de adevăr. 

Raluca Bădulescu a povestit, pentru Spectacola, ce se întâmplă în noul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, care este părerea ei despre schimbarea de acum 8 ani:

”Deja această schimbare spectaculoasă s-a petrecut în urmă cu 8 ani de zile, am avut timp să mă învăț cu noile masuri ale hainelor. Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe; când te duci într-un magazin există tendință să nu te uiți la o fustă scurtă, să te gândeșți că pantalonul din denim scurt nu ți se potrivește și să constați de abia în cabina de proba că iți sunt buni. Nu este un lucru rău, am mai mult timp să analizez anumite ținute, dacă sunt sau nu potrivite cu ceea ce sunt eu la momentul actual. (...)

Această operație de gastic sleeve mi-a schimbat viața în bine și am făcut aceasta operație din motive de sănătate. Alex, fiul meu, avea pe vremea aceea 10 ani și vă dați seama că era foarte greu pentru mine, deja să nu pot să mai ies prin parc cu el, kilogramele în plus nu te ajuta. Sunt sănătoasă, aceasta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate”.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel