Reprezentant al OMS în România: COVID-19, "o boală nouă și trebuie luată în serios"

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Miljana Grbic, reprezentant al OMS în România, declară că e important ca informațiile despre COVID-19 să provină din surse de încredere.

Miljana Grbic, reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății în România, a afirmat, într-un interviu pentru digi24, că informarea despre coronavirus trebuie făcută din surse de încredere.

Iată câteva idei:

"Permiteți-mi să vă spun un alt lucru de care trebuie să fim conștienți. Dacă boala se răspândește într-o comunitate, atunci riscul trebuie luat în serios. E important să fie urmate sfaturile date de autoritățile locale și naționale. (...) În cazul COVID-19, vorbim despre o boală nouă și trebuie luată în serios. Se fac cercetări (...), dar crearea unui vaccin este un proces lung, așa că ar trebui să fie un echilibru între dezvoltarea unui vaccin, care ia timp, și măsuri de sănătate publică. Acestea pot fi luate imediat și astfel putem salva vieți".

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel