Școlile vor raporta numărul de elevi vindecați de COVID. ANUNȚUL ministrului Educației

Florina Pop |
Data publicării:
Copil cu tableta
Copil cu tableta

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a declarat luni, 22 februarie, că de săptămâna aceasta școlile vor raporta numărul de elevi vindecați de infecția COVID.

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a declarat luni, 22 februarie, că 809 elevi erau bolnavi de COVID, potrivit ultimei raportări. Acesta a mai precizat că de săptămâna aceasta toate școlile vor raporta și numărul de elevi vindecați de coronavirus. ”Aș vrea să vă spun că din această săptămână solicităm școlilor să raporteze și numărul elevilor reveniți în școală pentru că deja au trecut două săptămâni de la începerea semestrului doi, susține ministrul.

Întrebat dacă și unitățile de învățământ din mediul rural au posibilitatea să se conformeze, oficialul a răspuns: ”Da, cu siguranță, da. Fiecare inspectorat școlar județean strânge date din toate cele 17.000 de școli din România”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel