Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Rodica Nassar, a demisionat. Ce a scris pe Facebook

Adisa Codruț |
Data publicării:
Rodica Nassar  FOTO: Facebook Rodica Nassar
Rodica Nassar FOTO: Facebook Rodica Nassar

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Rodica Nassar a anunţat, marţi, că a demisionat din funcţie.

Ministerul Sănătății. "Cu bune, cu rele, cu reuşite, dar şi cu neîmpliniri, cu momente de bucurie, dar şi cu foarte mult stres, astăzi am încheiat un alt capitol din viaţa mea", a scris Nassar, pe Facebook. Rodica Nassar a adăugat că demisia ei reprezintă un gest "corectitudine politică".

"Un gest de corectitudine politică însoţit de mulţumiri faţă de toţi colegii mei care au avut încredere în mine şi m-au susţinut în ocuparea unei funcţii de mare responsabilitate publică, înseamnă demisia mea începând cu data de 6 noiembrie 2019! Felicitări tuturor colegilor care au făcut parte din Guvernul PSD condus de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi multe realizări în continuare! Viitorul ne aparţine! Veţi vedea!", a completat Nassar, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel