Cum îți dai seama că subconștientul lucrează în favoarea ta. Lidia Fecioru: Abia atunci ne va merge bine pe toate planurile

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat care sunt semnele care ne arată că subconștientul lucrează în beneficiul nostru.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, care sunt semnele care ne arată că subconștientul lucrează în beneficiul nostru.

"Subconștientul, dacă este plin de probleme, nu e bine. Adică avem o minte care este ca o maimuță obraznică cu o bombă în mână. Așa și cu subconștientul. Trebuie să-l lăsăm de multe ori liniștit. Niciodată nu se odihnește. De aceea avem și coșmaruri, pentru că subconștientul este încărcat cu fricile noastre.

Puterea subconștientului este foarte mare și de foarte multe ori, ne culcăm și nu ne simțim bine. Ziceam noi să numărăm ca să intrăm în starea Alfa. Trebuie să-i dăm comandă, pentru că el, în timpul nopții, ne poate ajuta să ne treacă unele stări. 

Putem aduce corpului o armonie foarte bună. De foarte multe ori, suntem agitați, nimic nu ne merge, totul este pe dos. Chestia este că pentru a ne-o băgăm în subconștient și ne rămâne acolo. 

Unui om cu o minte liniștită, vei vedea că toate îi merg strună. Deci, nu are nicio problemă. Îi vin banii când îi trebuie, nu e stresat și nu se gândește la probleme. Efectiv, citește o carte fără să-i fugă gândul în alt loc", explică Lidia Fecioru la Antena 3.

De ce trebuie să scăpăm de frici

Ea a mai explicat ce ne poate bloca subconștientul: „Frica ne poate bloca subconștientul. De aceea trebuie să scăpăm de frici. Când puterea subconștientului funcționează în beneficiul nostru, dispar fricile, pentru că el le va bloca. Și nu se va întâmpla nimic. Ne poate bloca inclusiv succesul. Că spunem că îmi e frică și nu te duci și faci niște pași pentru că îți este frică. 

Mai vedem oameni foarte calmi. De un calm olimpian. Asta vorbește despre puterea subconștientului care crește. Crește și se dezvoltă, dar trebuie să-l lăsăm și să nu-l blocăm nici cu frică, nici cu invidie sau orice îl poate influența. 

Există perioade când nu ne merge treaba. Trebuie să încercăm să fim liniștiți, să nu intrăm în panică și în disperare. Ca altfel, intervine haosul. Când intervine haosul la revedere", mai spune bioenergoterapeutul.

"De aceea spunem noi că atunci când mintea este superioară conduce subconștientul, oamenii ajung la trezirea spirituală. Să nu lăsăm subconștientul să fie invadat de buruienile celelalte. Să-l lăsăm să-și facă lucrarea, fără să-l influențăm negativ. Totul e în mâinile noastre. Trebuie să-i dăm drumul și să controleze mintea. Nu trebuie să lăsăm mintea să ne controleze, deci noi trebuie să o controlăm", adaugă Lidia Fecioru.

Fricile ne influențează negativ somnul

"Coșmarurile sunt încărcătura subconștientului. Seara, nu trebuie să ne culcăm cu grijile de la serviciu și cu altele. Trebuie să-L lăsăm pe Dumnezeu acolo. Rugăciunea înainte de somn și se rezolvă. E binevenită. Trebuie să facem rugăciuni, dar să adormim cu ea. Nu după să începi să-ți aduci aminte de ce ți-a făcut unul și altul. 

Stima de sine scăzută este și ea un produsul fricii. Asta înseamnă încrederea pe care o avem în noi. 

Foarte important este succesul. Totul merge bine și se așează la un nivel foarte bun, atunci când subconștientul nostru este într-o fază spirituală foarte bună.

Noi trebuie să avem credință și încredere. Nimic fără Dumnezeu. Noi nu suntem nici habotnici, dar trebuie să ai o credință. Nu poți trăi în interior cu cineva care îți face rău. De aceea, trăim cu Dumnezeu în interiorul nostru.

Noi, păstrăm în interior o forță de nemăsurat. Sunt oameni care au succes în carieră. Îți dai seama cât își hrănește subconștientul cu treaba asta, dar în rest viața e vraiște. De ce? Pentru că nu se concentrează pe viață în sine, ci doar pe o singură chestie. 

Trebuie să ne concentrăm pe noi înșine, pe interiorul nostru. Abia atunci vom merge pe toate planurile bine", mai spune Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel