Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi că ZBORI sau că ești în APĂ

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Vacanta la mare
Vacanta la mare

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au explicat semnificația viselor. Iată ce spun ei:

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au explicat la Antena 3 ce semnifică visele:

„Visele în care zbori sunt cele mai periculoase. Tot ce înseamnă levitație, sau că plutești, înseamnă efectiv că lupți pentru ceva ce îți dorești, cauți să rezolvi ceva mai simplu. Sunt niște planuri, noi trebuie să ținem cont de ele și să acționăm exact în momentul respectiv.

Dar levitația  poate să mai dea și niște atenționări, de probleme cardiace, pentru că, ori ne-am supărat inima, ori am fost prea obosiți, s-au strâns prea multe.

După un astfel de vis parcă te simți mai ușor. Ai rămas fulgul ăla din vis, plutești. Poți să le iei mai ușor pe toate și să le duci la îndeplinire.

Apa: Când spui că ai visat că erai în apă, sau într-o cascadă, se pune întrebarea: era apa curată? Pentru că a te zbate într-o apă murdară înseamnă a trăi o nefericire, a te zbate să rezolvi ceva și e ca și cum ai fi pe loc. Dar o apă curată, trebuie să ne punem întrebarea dacă are o piatră care o împiedică să curgă; înseamnă că e o piedică. Trebuie să ne punem întrebarea ce piedică avem în realizarea unui vis al nostru, dacă ne-am pus o dorință. Apa înseamnă un nou început, puritate.

În funcție de cum este apa, știm cum este problema.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel