Știrile amiezii - 18 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă cele mai recente informații din sănătate.

Știrile amiezii de 18 iulie:

Prediabetul crește riscul de boli cardiovasculare și deces - Analiza a 129 de studii arată că există o asociere strânsă între prediabet și riscul de boli cardiovasculare. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Adrian Marinescu despre bilanțul COVID de azi: E o creștere peste prognoză - Autoritățile au anunțat sâmbătă, 18 iulie, 889 de noi îmbolnăviri de COVID-19. Medicul Adrian Marinescu afirmă că e ”o creștere peste prognoză”. CITEȘTE MAI MULT.

Unde vă puteți testa pentru COVID-19 și primiți rezultatele în 24 de ore - Dacă aveți nevoie de testul COVID-19 ca să mergeți în vacanță sau vreți, pur și simplu, să aflați dacă ați contractat sau nu boala, vă puteți testa fără programare la Clinica OK Medical din Băneasa, București. CITEȘTE MAI MULT

CORONAVIRUS, nou RECORD România: 889 de cazuri noi în 24 de ore! - Un nou record se înregistrează astăzi în România: în 24 de ore avem 889 de cazuri noi de infectare cu coronavirus și 21 de decese! CITEȘTE MAI MULT

Oana Roman, confesiuni: Am "înghițit" peste 20 de ani de umilință publică - Oana Roman a vorbit, la interviurile DC Medical și DC News, despre cum a trecut peste răutățile care i-au fost adresate în ultimii 15 ani și cum au influențat-o toate acestea. CITEȘTE MAI MULT

Recomandare de sănătate. Astrolog: Familia ne va face foarte mult rău - Astrologul DC News avertizează că ziua de 20 iulie, când credincioșii ortodocși sărbătoresc Sf Ilie, va fi o zi cu o mare încărcătură emoțională. CITEȘTE MAI MULT.

Insuficiență cardiacă: banalul test de sânge care ar ajuta tratamentul - Cercetătorii au observat că ajustarea nivelului hormonului tiroidian T3 ar ajuta inima să funcționeze mai bine. Un test de sânge arată nivelul T3. CITEȘTE MAI MULT

Arafat, COVID-19: Ne îndreptăm spre o creștere semnificativă în august - Raed Arafat a declarat că sâmbătă, 18 iulie, s-ar putea raporta circa 900 de îmbolnăviri cu COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Testosteronul: când îi face pe bărbați mai generoși - Testosteronul îi face pe bărbați mai generoși, însă nu în orice condiții. Cercetătorii au făcut un experiment pentru a descoperi cum îi influențează pe aceștia și au descoperit că în anumite situații, bărbații devin mai generoși. CITEȘTE MAI MULT.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel