Trei ZODII au un avantaj uriaș în următorii 20 de ani! Succes peste succes

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Evenimentul astrologic al anului 2020 a fost Marea Conjuncție Jupiter - Saturn în semnul Vărsător, care a avut loc pe 21 decembrie.

De ce Marea Conjuncție, așa cum a fost ea denumită, este importantă chiar și acum? Pentru că a fost și este responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani. Jupiter este planeta viitorului, a expansiunii, creșterii, oportunităților, șanselor, dar și a dreptății și evoluției. Saturn este planeta limitelor, restricțiilor, constrângerilor, structurii, disciplinei, construcției, blocajelor, maturității.  

Următoarele cuvinte sunt cheie: informație, schimbare, surpriză, experiment, nou, joacă, încercare. Vin schimbări importante, atât la nivel individual, cât și la nivel mondial, demne de filmele și romanele SF. Schimbarea însă, uneori, nu va fi așa cum ne-am dori noi, iar multe planuri au fost și vor fi răsturnate. 

Dacă până acum oamenii au mai arătat rezistență față de online, inovație, inteligență artificială, automatizare, spiritualitate, în următorii ani ne vom grăbi în a trăi cu adevărat scenariile SF, potrivit astrologului DCNews, Daniela Simulescu.

Citește continuarea pe DC NEWS și afă care sunt zodiile favorizate, vs. cele încercate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel