Trustul DCMedia Group lansează Radio DCNews, mișcare inedită pe piața media. Ciprian Dumitrache: Este mai mult decât un radio

DCMedical Team |
Data publicării:

Trustul DC Media Group este în plină dezvoltare! Venim cu un nou proiect pentru dumneavoastră - Radio DCNews.

Pe Radio DC News veți citi știrile care contează! Și veți asculta muzica preferată! Nu vorbim despre un radio clasic! Într-o lume care se află în continuă mișcare, și acest mijloc de transmitere a informației se schimbă! Radio DCNews își propune o abordare cât mai originală, care să îmbine conținutul audio-video cu presa scrisă, muzica de calitate cu știrile de ultimă oră.

Mai multe despre noul proiect al DC Media Group am aflat de la Ciprian Dumitrache, redactor-șef al site-ului Radio DCNews. 

Ce vom vedea nou pe Radio DCNews față de radiourile consacrate? 

Ai spus foarte bine ”ce vom vedea”, pentru că Radio DCNews va fi mai mult decât un loc unde vrei să asculți muzică și gata. Evident, va fi muzică bună, care să satisfacă gusturile a cât mai multor ascultători, dar oamenii vor putea citi articole de calitate sau vor putea urmări emisiuni care să-i țină conectați la ce se întâmplă în țară, dar și în stăinătate. Radio DCNews își propune o abordare cât mai originală, care să îmbine conținutul audio-video cu presa scrisă, dar trebuie spus că noi nu pornim de la zero. Radio DCnews va beneficia de experiența a zeci de jurnaliști din DC Media Group, un trust media care reunește, de acum înainte, 9 platforme: DCNews.ro, DCMedical.ro, DCBusiness.ro, Stiridiaspora.ro, Defenseromania.ro, Spectacola.ro, DCNewsTV.ro, Astrosens.ro și RadioDCnews.ro. 

Ce vom afla la Radio DCNews?

Alături de știri de ultimă oră ale vieții social-politice, economice, dar și a celei din showbiz, publicul va primi un pachet mai bogat. Astfel, veți putea găsi pe Radio DCNews atât articole de analiză și de opinie, cât și emisiuni care vor diseca aspectele care sunt de interes pentru cetățean. Toate aceste produse îi vor ajuta pe utilizatorii platformei noastre de radio să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în jurul lor și să ia decizii mai bune pentru viața lor. Din acest motiv, aș putea spune că Radio DCNews se adresează oricui își dorește să fie corect și cât mai complet informat.

Ce mesaj ai pentru ascultătorii și cititorii Radio DCNews? 

Pot spune doar că cei care intră pe platforma noastră de radio ar trebui să se aștepte la mai mult decât un radio clasic. Lumea este într-o continuă schimbare și nimeni nu mai are timp de pierdut cu articole prea puțin utile. Într-o eră în care toți încearcă să îți capteze atenția prin orice mijloace, grupul nostru își propune să livreze utilizatorului informație utilă și de calitate, fie că vorbim de Andra&Măruță sau de prețul gazelor, iar Radio DCNews va încerca să facă lucrurile astea cel puțin la fel de bine. În timp ce se vor pune la curent cu informațiile momentului, cititorii pot asculta muzică de calitate, fie că sunt acasă, la job sau în mașină. Este un mix greu de refuzat: știri de ultimă oră șu muzică pentru toate gusturile.

Aici puteți găsi Radio DCNews: https://www.radiodcnews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel