Unde a „dispărut” Irina Tănase. „Mi-am dorit să fac parte din această schimbare”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Irina Tănase. Foto: DC News
Irina Tănase. Foto: DC News

Am aflat ce mai face Irina Tănase, faimoasa iubită a lui Liviu Dragnea.

Pentru că s-a tot speculat, într-o anumită parte a presei, că este membră PSD, Irina Tănase a lămurit acest lucru în exclusivitate pentru DC News. Tânăra a spus, într-un interviu, cu ce se ocupă în prezent.

„Nu am fost membru al niciunui partid politic și am lucrat în diverse locuri, în permanență, începând cu vârsta de 19 ani. Nu am stat niciodată acasă deși știu că au existat speculații pe tema aceasta după ce am demisionat de la MDRAP deoarece nu am mai lucrat în sectorul public ulterior și „mi se pierduse urma”. Pur și simplu, după acea demisie m-am întors în privat și în continuare tot în sectorul privat lucrez”, a spus Irina Tănase pentru DC News.

Dar se pregătește ea să intre în politică? Răspunsul, pe DC News: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel