Vâlcu, pe cine ar trebui să ancheteze parchetul: „Nu pe Raed Arafat sau Streinu-Cercel!”

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:


Parchetul General a deschis mai multe anchete în plină pandemie de coronavirus. Val Vâlcu arată cine sunt vinovații care n-au fost niciodată anchetați, deși au pe conștiință decese.

Parchetul General a anunțat că a deschis dosar penal cu privire la scurgerea de informații dintr-o discuție avută în momentul în care se stabilea modul de acțiune în cazul pandemiei de Coronavirus Covid-19. Prof. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Balş, a decis ca, în următoarea lună, să nu mai vorbească public despre acest subiect. Au fost deschise anchete și pentru presa care a dat informații pe surse, înainte ca ele să fie oficiale, despre închiderea școlilor.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat: ”Parchetul a început o investigație. Îi vizează pe Raed Arafat, pe Streinu Cercel, niște jurnaliști care au informat, n-au făcut nimic altceva, au dat o știre înainte să o transmită autoritățile, deci nu o știre falsă.

Pe cine ar trebui să investigheze Parchetul în loc să-i hărțuiască pe Arafat, Streinu Cercel și presa până ieri liberă?

În primul rând, pe antivacciniști, gen Olivia Șter. Pe jurnaliștii care au mințit în campanii - gen Olivia Șter.


Citește continuarea pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel