Venus în Capricorn până în martie 2022. Relațiile, testate

Angela Sabău |
Data publicării:

Astrologul Daniela Simulescu are o emisiune specială, la DCNewsTV, despre tranzitul lui Venus în Capricorn.

Planeta iubirii va începe tranzitul în semnul serios al Capricornului, unde va sta până pe 6 martie 2022. De obicei, Venus parcurge un semn în aproximativ o lună, dar de această dată va petrece mai mult timp pentru că va și retrograda, în perioada 19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022. Relațiile vechi vor trece prin teste. De asemenea, vom căuta relații atât pentru siguranța emoțională, cât și pentru cea materială. Vom fi atrași de parteneri cu diferență de vârstă și ne vom feri de idile. Partenerii vor dori fapte și nu vorbe.

„Venus va tranzita semnul Capricornului în perioada 5 noiembrie 2021 - 6 martie 2022. Relațiile lungi vor fi testate, iar cei singuri vor fi și mai selectivi în alegerea unui partener. Vom avea tendința de a căuta parteneri cu diferență de vârstă, mai mică sau mai mare. În orice caz, idilele sau relațiile complicate nu vor fi deloc avantajate”, a spus Daniela Simulescu.

Emisiunea va fi difuzată la DCNews și DCNewsTV la 15.30. Rămâneți alături de noi!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru 5 noiembrie:

Berbec

Venus va tranzita zona carierei, deci începe o perioadă în care te vei putea evidenția mult mai ușor. Mai ales dacă faci ce îți place.

Taur

Schimbarea lui Venus are semnificație pentru tine. Începi să vezi cu ochi mai buni viitorul apropiat și vei dori să îți îmbunătățești cunoștințele.

Gemeni

Venus va tranzita domeniul banilor împărțiți cu alte persoane. Deci, vei avea mici beneficii financiare, dar trebuie să fii mai activ.

Citește continuara pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel