Cătălin Moroșanu, probleme de sănătate după competiția Survivor: „Nu mă așteptam să fie așa de grave”

DCMedical Team |
Data publicării:

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din cauza unor probleme de sănătate. Ce spune sportivul despre experiența trăită în cadrul emisiunii?

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați sportivi din România. Chiar dacă înainte de a pleca în Republica Dominicană avea câteva probleme de sănătate, acesta spune că nu se aștepta să se accidenteze atât de grav în cadrul competiției Survivor. Cătălin Moroșanu așteptă verdictul medicilor. 

„Aveam o hernie cervicală și alte două la spate, niște probleme mai vechi la genunchi, dar nu mă așteptăm să fie așa de grave, astfel încât să mă accidentez și să ajung la operație pentru ruptură de menisc. Am fost la control, medicul a spus să așteptăm să vedem dacă evoluează pozitiv, dar nu se întâmplă acest lucru. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, voi face operația după Sărbătorile Pascale. Recuperarea va dura o lună de zile”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu într-un interviu pentru click.ro.

Citește continuarea pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel