Câte kilograme are Raluca Bădulescu și cum se menține în formă. A slăbit 70 de kilograme: „Acesta este secretul”

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Raluca Bădulescu a slabit 70 de kilograme
Raluca Bădulescu a slabit 70 de kilograme

Raluca Bădulescu a dezvăluit la ce greutate a ajuns.

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a slăbit un număr considerabil de kilograme în urma unei operații de micșorare a stomacului (gastric sleeve). Întervenția a avut loc în urmă cu opt ani. De atunci, silueta vedetei a avut parte de schimbări drastice, treptat. A slăbit aproape 70 de kilograme.


În ultima vreme, jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) a ajuns să arate ca un fotomodel, primind o mulțime de complimente de la fanii ei. În imaginile postate pe socializare, vedeta pare mai slabă ca niciodată. 

Într-un interviu pentru Libertatea, Raluca Bădulescu a mărturisit că nu face eforturi prea mari pentru a se menține în formă. Nu îi place să facă sport și nici să țină dietă. Are o singură regula de la care nu se abate: Mănâncă puțin. 

„ Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că nu sunt pasionată de sport, nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare. Mi-am făcut operație de gastric sleeve acum câțiva ani și am mai oscilat cu greutatea. Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la formă de astăzi prin dietă. Nu o dietă anume, mănânc foarte puțin și des. Acesta este secretul”, a dezvăluit Raluca Bădulescu pentru Libertatea.

A slăbit 70 de kilograme

În urmă cu 8 ani, vedeta Kanal D cântărea 130 de kilograme. A fost supusă unei intervenții de micșorare a stomacului care i-a schimbay viața radical. Acum, vedeta a ajus să cântărească 50 de kilograme.

Citește continuarea pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel