Dr. Ilinca Tranulis vine la Părinți Prezenți să dezvăluie secretele „luptei” cu „monstruleții” din sezonul rece. La ce să ne așteptăm și ce fac aceste virusuri copiilor

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
parinti si pitici
parinti si pitici

Dr. Ilinca Tranulis vine la Părinți Prezenți să dezvăluie secretele „luptei” cu „monstruleții” din sezonul rece. La ce să ne așteptăm și ce fac aceste virusuri copiilor

Echipa ParintisiPitici.ro anunță lansarea emisiunii Părinți Prezenți! Premiera va avea loc duminică, 24 septembrie, începând cu ora 13:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV. 

Părinți Prezenți este o emisiune destinată tuturor părinților și celor care se preocupă de dezvoltarea armonioasă a copiilor și promite să fie o sursă de informații prețioase pentru o educație conștientă și sănătoasă a viitoarei generații.

În primul episod din Părinți Prezenți ne concentrăm asupra subiectului de actualitate: virozele sezoniere, gripa și infecția cu coronavirus la copii. Odată cu începutul anului școlar și venirea toamnei, acești „monstruleți” epidemiologici, care uneori îi sperie mai mult pe părinți decât pe copii, își fac simțită prezența și ne dau mari bătăi de cap și griji.

Gazda emisiunii Părinți Prezenți, Loredana Iriciuc, redactor-șef ParintisiPitici.ro, o va avea în studio pe una dintre cele mai apreciate figuri din domeniul pediatriei, doctor Ilinca Tranulis. Medicul de renume va împărtăși informații importante și sfaturi valoroase referitoare la acești viruși care provoacă îngrijorare și panică printre mulți părinți în această perioadă.

Vom explora de ce răcesc copii și vom descoperi dacă acestea chiar îi „călesc” în vreun fel. De asemenea, vom învăța cum să facem distincția între viroză, gripă și infecția cu coronavirus la copii, deoarece este important să recunoaștem simptomele și să acționăm corespunzător în funcție de situație. Vom descoperi la ce semne trebuie să fim atenți și cum să procedăm pentru a asigura cea mai bună îngrijire pentru cei mici.

În plus, vom explora cele mai neobișnuite sau rare complicații ale acestor „monstruleți” epidemiologici. Părinții ar trebui să fie la curent cu aceste aspecte mai puțin cunoscute, dar importante, pentru a putea proteja sănătatea și siguranța copiilor lor.

Alăturați-vă discuției noastre de duminică, 24 septembrie, începând cu ora 13:00, pentru a afla cum să vă protejați copiii în fața acestor „monstruleți”, cum să recunoașteți simptomele, și, mai important, cum să acționați în mod corect în aceste situații. Cu expertiza medicului pediatru Ilinca Tranulis, veți avea acces la informații actualizate și la sfaturi practice pentru a vă asigura că cei mici sunt în siguranță în acest sezon provocator. Emisiunea va fi transmisă pe canalele noastre de YouTube și pe paginile de Facebook ale Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

Ce veți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel