Incendiu la Secţia Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Judeţean Constanţa

DCMedical Team |
Data publicării:

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Județean din Constanța.

Un incendiu a izbucnit la etajul patru în Secţia Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Judeţean Constanţa.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe o suprafață de 40 de mp la blocul operator. În incintă se aflau patru cadre medicale care s-au autoevacuat. Cauza incendiului a fost un scurt circuit electric la dezumidificator. Incendiul a fost lichidat de pompierii de la Serviciul Privat de Situații de Urgenţă.

De asemenea, cu puțin timp înainte de deflagrație, în sala unde a izbucnit incendiul a avut loc o operație. Pacientul a apucat să fie transferat înainte de incendiu.

Echipajele de căutare-salvare au evacuat 14 persoane, printre care și un copil de aproximativ 1 an. Două persoane au fost transportate la spital de echipajul SMURD ca urmare a expunerii la monoxid de carbon și cu atac de panică.

Citește continuarea pe DC NEWS pentru mai multe detalii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel