Luna Albastră, în 22 august 2021. Ce aduce pentru fiecare zodie SuperLuna de duminică

DCMedical Team |
Data publicării:
Luna plină. Foto: Pixabay
Luna plină. Foto: Pixabay

Duminică, 22 august, avem trigon între Marte și Uranus, dar și a doua Lună Plină în Vărsător. Ce aduce pentru fiecare zodie.

Luna Albastră 2021. Ce este 

A doua Lună Plină sau SuperLuna în Vărsător are loc în 22 august. Este cunoscută şi sub numele de Blue Moon (Luna Albastră) şi este un eveniment astronomic rar. Luna plină din 22 august 2021 este o lună albastră sezonieră. Este și luna Sturion din acest an. Următoarea lună albastră sezonieră după aceasta este și o lună albastră Sturion. Are loc pe 19/20 august 2024, scrie Astrosens

SuperLuna sau Luna Plină în Vărsător, patru zodii vizate direct

În emisiunea dedicată, astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a vorbit despre impactul acestui moment, ce înseamnă din punct de vedere astrologic Luna Plină din 22 august 2021. 

”Tu, uitându-te la mine, mai ales cei care au în astrogramă Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion, dacă te ştii cu acest marcaj, gândeşte-te puţin la ce s-a întâmplat în viaţa ta, de pe 11 februarie, când am avut Lună Nouă în Vărsător. Stai şi gândeşte-te ce s-a întâmplat în viaţa ta. Gândeşte-te ce ţi-a apărut în cale şi gândeşte-te, acum, în jurul datei de 22 august, unde eşti. Şi ceilalţi se pot gândi. Dacă nu mai crezi în proiectul respectiv, lasă-l şi lasă loc pentru altceva. Fii obiectiv şi spune-ţi verde în faţă dacă merge sau nu merge. Dacă vei lăsa loc liber, viitorul îţi va surâde. (...) Trebuie să schimbi ceva, o percepţie. Dacă eşti pregătit să fii mai deschis, vei avea multe beneficii” a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Citește continuarea pe DC NEWS și află previziunile pentru fiecare zodie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel