Mărturia unui bolnav de COVID-19: Deși eram internată, oameni îmi ziceau că virusul nu există

Florina Pop |
Data publicării:
Anca Silaghi Keresztes FOTO: Facebook Anca Silaghi Keresztes
Anca Silaghi Keresztes FOTO: Facebook Anca Silaghi Keresztes

Anca Silaghi Keresztes din Județul Sălaj a scris pe Facebook experiența sa cu infecția COVID-19 sperând că îi va ajuta și pe alții.

Anca Silaghi Keresztes, o femeie din județul Sălaj, a împărtășit cu internauții, pe o rețea socială, experiența sa cu infecția COVID-19. ”În ziua în care fratele meu a fost diagnosticat am sunat la medicul de familie care mi-a zis să sun la DSP. De la DSP mi-au zis să sun la 112 și a venit ambulanța. M-au dus la spitalul de urgență din Zalău unde am stat în salvare jumătate de oră pentru că nu știau ce sa facă cu mine. Am fost transferată în Șilmleul Silvaniei pentru că în Zalău nu mai erau locuri libere în spital. Ce mi-a ieșit la analize? Mi s-au făcut analize de sânge și raze la plămâni, plus testul covid care a venit pozitiv a doua zi. În sânge mi s-a descoperit o inflamație foarte puternică și o pată pe plămâni care practic a pus diagnosticul înainte să vină rezultatul oficial”; povestește Anca.

Ea a subliniat că tratamentul pentru COVID-19 diferă de la persoană la persoană și deși se afla internată în spital cu mai mulți membri ai familiei, unii oameni îi spuneau ”că virusul nu există și că am răcit sau că mi-au dat un fals pozitiv ca să iasă bine la statistici”.

Virusul există, nu-i glumă, nu-i teoria conspirației, sunt zile întregi de tratamente, investigații și eforturi din partea personalului medical de care nu ne putem bate joc”, adaugă aceasta.

Întreaga postare, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel