SCAPĂ de petele și zgârieturile de pe ochelari cu acest truc FABULOS, din 4 ingrediente pe care le ai deja în casă

Irina Radu |
Data actualizării: | Data publicării:

Fie din cauza unui accident sau pur și simplu în urma deteriorării în timp, anumite zgârieturi pot apărea pe lentilele ochelarilor. Cei care le poartă știu cât de enervant poate fi să vezi prin aceste imperfecțiuni. Cel mai adesea, acest lucru îi obligă pe oameni să-și schimbe ochelarii. Totuși vei fi surprins să afli că acest lucru poate fi evitat datorită unui truc fabulos. 

Zgârierea ochelarilor înseamnă de obicei schimbarea lor. Cu toate acestea, din cauza lipsei de timp sau din orice alt motiv, o vizită la optician nu este întotdeauna posibilă. În acest caz, există o soluție pentru a îndepărta petele și zgârieturile de pe ochelari. Ai nevoie de ingrediente pe care cu siguranță le ai deja în casă.

1. Curăță-ți ochelarii

Cu o cârpă din microfibră și un detergent special pentru lentile curăță bine lentilele ochelarilor, pentru a vedea cât mai bine zgârieturile. Alternativ, poți utiliza pur și simplu un amestec de apă și oțet alb, precum și o cârpă de bumbac pentru un rezultat la fel de remarcabil.

2. Scapă de zgârieturi

Ai nevoie de pastă de dinți. S-ar putea să te surprindă, dar pasta de dinți este un produs foarte eficient. Lasă pasta de dinți să acționeze o vreme pe lentilele de ochelari, apoi clătește cu apă rece. 

O altă soluție este pe bază de apă și bicarbonat de sodiu. Amestecă-le împreună până obții o pastă, apoi aplică în același mod ca pasta de dinți. Trebuie remarcat faptul că pentru zgârieturi severe, va fi necesar să repeți procedura de mai multe ori, indiferent de metoda aleasă.

La final, dacă totuși zgârieturile se mai observă, aplică orice cremă pe bază de ceară de albine pe lentile. Cu o cârpă din microfibră șterge bine ochelarii. 

Câteva sfaturi pentru îngrijirea ochelarilor

NEvită să îți ștergi ochelarii cu hainele, un șervețel sau un prosop de hârtie, ci cu o cârpă din microfibră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel