3 semne care arată că e ceva în neregulă cu corpul tău: NU le ignora

Angela Sabău |
Data publicării:
Simptome
Simptome

Iată câteva simptome aparent banale, dar care ar putea semnala ceva grav. Nu ar trebui ignorate.

Unele afecțiuni se instalează pe nesimțite și pacientul nici nu știe că are o problemă de sănătate – uneori chiar gravă, cum este cancerul pacneratic – până când este prea târziu, iar șansele unui tratament eficient scad.

Lipsa de motivație, un interes mai mic, spre zero pentru lucruri și lipsa concentrării pot semnala unele schimbări corporale.

Uneori ai crede că e vorba doar de lene, însă specialiștii spun altceva.

Iată 3 semne care indică ceva în neregulă cu corpul tău.

Oboseală

Oboseala extremă de-a lungul zilei poate indica mai multe lucruri. Stresul, anxietatea sau bolile vă pot face să vă simțiți obosit și vă pot împiedica să îndepliniți sarcinile de zi cu zi. Dacă vă confruntați cu oboseala pentru o perioadă destul de lungă, este recomandat să luați legătura cu un expert pentru cele mai bune sfaturi.

Greaţă

Dacă suferiți de greață constantă și vă gândiți că e urmarea acidității, ar trebui să fiți alert. Un corp sănătos este lipsit de simptome, iar dacă vedeți un simptom recurent, este imperativ să aflați cauza principală, astfel încât complicația să nu progreseze. Chiar dacă este ceva la fel de minor ca greața, nu ar trebui să îl ignorați niciodată.

Durere de cap

Durerile de cap constante pot semnala migrene sau orice altă problemă. Deci, dacă suferiți de dureri de cap recurente, cereți sfatul unui expert. Chiar dacă durerea de cap este gestionabilă și nu este suficient de gravă pentru a provoca tulburări în viața de zi cu zi, nu ar trebui să o ignorați. Pentru că orice complicație nesupravegheată poate deveni severă pe termen lung.

Deși acestea sunt semne generice care pot indica ceva în neregulă în corp, ar trebui să fiți atent la orice alte simptome care pot semnala o sănătate precară sau o boală probabilă.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel