5 semne care-ți arată că partenerul tău iubește pe altcineva

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Iima făcută praf. Foto: Pixabay
Iima făcută praf. Foto: Pixabay

Cum îți dai seama că partenerul tău nu te mai iubește, când a devenit brusc distant, fără să poți găsi o explicație? Iată cinci semne evidente: 

Când iubești pe cineva, adori aproape totul la acea persoană, vrei să fii în preajma ei cât mai mult, îți faci tip pentru ea și pentru pasiunile comune și nici măcar nu te poți gândi la altcineva. Evident, pot exista momente în care pot apărea diferențe între voi doi, vă puteți supăra și distanța temporar. Dar dacă e vorba de dragoste, lucrurile pot fi reparate. Dar cum îți dai seama că partenerul tău s-a îndrăgostit de altcineva? Iată cinci semne majore care îți arată că inima sa nu mai e a ta: 

1) Devine indisponibili emoțional

Nu se mai poate comunica cu el. Nu-ți mai vorbește așa cum o făcea în trecut, îți dă răspunsuri scurte și seci, evită orice discuție. Pur și simplu pare să nu-i mai pese și este retras emoțional și indisponibil.

2) Nu mai are chef să facă nimic cu tine

Cândva vă plăceau plimbările lungi, mersul la film sau orice alte activități făceați împreună vi se păreau distractive. Acum nici la pâine nu mai vrea să meargă cu tine, are altceva mai bun de făcut sau pur și simplu n-are chef orice l-ai întreba. 

3) Te evită

Dacă este interesat de altcineva, va face tot posibilul să te evite și să evite situațiile în care trebuie să fiți prezenți amândoi, cu familia sau cu prietenii, deoarece se va simți vinovat sau pur și simplu nu mai vrea să se afișeze cu tine. Dacă îl întrebi, nu va vrea să discute despre viitorul vostru comun, al relației voastre și va părea distant, preocupat de lucruri mai importante. 

4) Nu te mai observă

Nici dacă stai în cap sau îți rochia pe dos nu te mai vede. Nu-ți mai face complimente în momentul, nu mai remarcă nimic nou în jurul tău, nu vede dacă te coafezi, te aranjezi, nici ce ai făcut pentru el. Nu te privește în ochi și nu îți mai acordă atenție. Are „treburile lui importante”, nu are timp de „prostii”. 

5) Nu mai există iubire

Căldura, afecțiunea și pasiunea nu mai există în relația voastră. Pur și simplu nu mai aveți același nivel de înțelegere, nu mai reușiți să vă conectați, totul e rece și merge din inerție, fără ca el să mai facă vreun efort infim să schimbe ceva. Nici măcar nu mai pretinde că încearcă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel