7 moduri ingenioase de a te răcori în zilele fierbinți de vară

Angela Sabău / 25 mai 2021 / 18:50
Sfaturi
Sfaturi

Iată șapte moduri de a te răcori în zilele călduroase de vară. Nu costă mult și sunt la îndemână.

Când vine vara cu temperaturile ridicate, am face orice să ne putem răcori puțin. Iată șapte metode ingenioase la care nu te-ai fi gândit. dar care sunt foarte eficiente.

1. Răciți punctele unde se simte pulsul, lăsând să curgă apă rece sau punând cuburi de gheață peste încheieturi pentru câteva minute.

2. Așezați o cârpă rece sau un pachet rece pe ceafă și lăsați-o acolo cel puțin 5 minute.

3. Consumați mai degrabă mese mici decât mese copioase, deoarece digestia crește temperatura centrală a corpului. Răcoriți patul noaptea folosind o apă îmbuteliată înghețată.

4. Folosiți pentru a vă răci gleznele și partea din spate a genunchilor.

5. Înghețați câteva sticle de apă (înghețați și una pe care să o puneți în patul animalului de companie pentru a se putea răcori) și folosiți-le pentru a răci punctele unde simțiți pulsul.

6. Nu porniți cuptorul! Gătiți afară folosind grătarul sau folosiți cuptorul cu microunde sau serviți ceva rece, cum ar fi o salată delicioasă, plină de proteine.

7. Folosiți ventilatoare deasupra capului (tavan) dacă le aveți. Pentru ventilatoarele de podea, așezați un vas cu gheață sau o cană de apă înghețată în spatele ventilatorului. Aerul va fi rece. De asemenea, poate doriți să plasați un ventilator pe partea fierbinte a unei camere și să faceți să sufle aerul, permițându-i practic ventilatorului să scoată aerul încălzit din cameră.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy