Aida Parascan, dezvăluiri șocante despre bebelușul care i-a murit în pântece: „Am născut natural, a durat vreo 6 ore și jumătate”

DCMedical Team |
Data publicării:
Aida Parascan
Aida Parascan

Aida Parascan trece prin momente cumplite, după ce a pierdut sarcina. Vedeta a făcut mărturii șocante despre această tragedie.

Aida Parascan traversează o perioadă grea din viața ei. Recent, câștigătoarea show-ului “MasterChef” a trecut prin cea mai mare dramă, care a marcat-o profund. În toamnă, Aida ar fi trebui să-l aducă pe lume pe cel de-al patrulea membru al familiei, însă, din nefericire, inima bebelușului a încetat să mai bată.

”Au trecut 5 luni in care am trecut prin toate starile prin care trece o mama care asteapta un bebe. In ultima saptamana insa am trecut prin iad si am fost fata in fata cu moartea si la propriu si la figurat. Inima „îngerașului” a incetat sa bata. Sufletelul lui s-a dus inapoi la Dumnezeu.

A facut si va face parte mereu din familia noastra si din mine si toti l-am iubit enorm. Durerea si suferinta nu pot fi exprimate in cuvinte, ma rog sa pot intelege sensul a tot ce s-a intamplat si mulțumesc pentru ca sunt in viata si ca ma intorc acasa la cei care ma iubesc”, a fost mesajul Aidei Parascan.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce spun medicii despre ceea ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel