Cursa de rățuște, cel mai original eveniment caritabil, în sprijinul copiilor cu hipoacuzie

Steluța Indrei |
Data publicării:

Cel mai original eveniment caritabil, Cursa de Rățuște, va lua startul sâmbătă, 22 septembrie, ora 13:00, cu plecare de la Podul Hașdeu din București. Evenimentul este organizat de Cluburile Rotaract și are scopul de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor cu hipoacuzie, afecțiune ce impactează atât la nivel emoțional, cât și social comportamentul acestora.

Cursa de Rățuște Rotaract este susținută de artiștii: Smiley, Skizzo Skillz și Marian Vasilescu.

Cu o tradiție de 3 ani, Cursa de Rățuște vine în ajutorul copiilor cu hipoacuzie. Până în acest moment au fost adoptate peste 7.000 de rățuște, 25 de sponsori s-au alăturat cauzei și, cel mai important, 14 copii au acum șansa de a se integra în societate și de a avea o viață normală.

Șansele de recuperare ale acestor copii sunt mari, însă sunt dependente de purtarea unor proteze auditive.

În această sâmbătă, plecând de la Podul Haşdeu, pe o distanță de 400 de metri, 3.000 de rățuște din plastic se vor întrece pe apele Dâmboviței pentru a oferi copiilor bucuria sunetelor.

Înscrierea în concurs se face pe site-ul www.cursaderatuste.ro, o donație de 10 lei asigurând participarea la cursă cu 1 rățușcă. Fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru achiziționarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici de vârste foarte fragede de la Școala Specială Gimnazială pentru Surzi Nr. 1 București. Câștigătorul cursei va beneficia de un premiu de 500 euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel