Doliu la Ambulanță. Moment de reculegere pentru ambulanțierul decedat din cauza COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bărbatul a căzut în gol
Bărbatul a căzut în gol
Cristian Stupiuc
Cristian Stupiuc
  • Bărbatul a căzut în gol
  • Cristian Stupiuc

Federația Ambulanța a anunțat că astăzi toate serviciile publice de Ambulanță vor ține un moment de reculegere la ora 10.00, în memoria colegului lor Cristian Stupiuc, decedat ieri din cauza COVID-19.

„Anunțăm cu durere că a căzut la datorie primul nostru erou din Serviciile Publice de Ambulanță, în lupta cu virusul COVID-19, ambulanțierul STUPIUC CRISTIAN, în vârstă de 52 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care a contribuit la salvarea de multe vieți în 25 de ani de activitate.

Dumnezeu să Îl odihnească în pace și să Îl ierte!

Veșnic va rămâne în memoria noastră ca un erou!

Sincere condoleanțe familiei și celor dragi!

În toate Serviciile Publice de Ambulanță este declarat doliu și se va ține un moment de reculegere de un minut, în data de 08 aprilie 2020, la ora 10.00, când sirenele și sistemele luminoase ale ambulanțelor vor funcționa continuu în acel minut, când va începe serviciul de înmormântare la cimitirul din localitatea Salcea", a anunțat Federația Ambulanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel