Fetiță de 11 ani, la spital după ce o petardă i-a explodat în mână

Angela Sabău |
Data publicării:
Artificiile si petardele te pot baga in spital
Artificiile si petardele te pot baga in spital

O copilă de 11 ani din Maramureș a ajuns la spital în noaptea de Anul Nou, după ce o petardă i-a explodat în mână.

O fetiță de 11 ani din Maramureș a ajuns la spital după ce, înainte de miezul nopții, o petardă i-a explodat în mână. „Din verificările efectuate până în acest moment a reieșit că azi-noapte, în jurul orei 23:50, fetița a folosit o petardă de mici dimensiuni care i-a explodat în mână, provocându-i leziuni. Aceasta a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmației și ulterior la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, urmând a fi dispuse măsuri legale”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.
Și în județul Vrancea au fost trei persoane care au suferit din cauza materialelor pirotehnice folosite necorespunzător. Una dintre victime este un minor de 16 ani, toși teri suferind răni din acasă cauză.
"Noaptea de 31 decembrie 2020 spre 1 ianuarie 2021 a adus şi primele trei persoane rănite din cauza articolelor pirotehnice, utilizate în mod necorespunzător, respectiv un bărbat de 31 de ani, din comuna Tâmboeşti, un minor de 16 ani din localitatea Vârteşcoiu şi un bărbat de 42 de ani, din municipiul Focşani, care au suferit leziuni", a precizat IPJ Vrancea.
Potrivit sursei citate, în ultima zi din 2020, precum şi în noaptea de Anul Nou, poliţiştii vrânceni au confiscat încă aproximativ 75 de kilograme de produse pirotehnice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel