Horoscop 10 iunie. Lună Nouă şi Mercur retrograd: Leii schimbă radical planurile de viitor, iar Vărsătorii ies dintr-un blocaj

DCMedical Team |
Data publicării:
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay

Este Lună Nouă în Gemeni, planurile noastre iau un nou start sau chiar avem puterea să o luăm pe o nouă direcţie. Este şi Mercur retrograd, aşa încât planurile de viitor se pot schimba radical astăzi.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Pentru Berbeci, o zi foarte bună pentru planuri de viitor, poate altele decât cele de până acum sau nuanţate, modelate.

Taur 

Taurii au succes financiar printr-un proiect de anvergură, poate chiar superiorii le propun o funcţie sau un proiect foarte important. În tot cazul, ies bani din asta.

Gemeni 

Pentru Gemeni, maturitate în alegerile pe care le fac, au cântărit foarte bine zilele trecute şi sunt hotărâţi să ia o decizie foarte mare, una pe care ar fi trebuit să o ia demult. De fapt, este un fel de reparaţie, poziţia lor faţă de cineva se schimbă.

Rac 

Racii ajută pe cineva sau se lasă ajutaţi de cineva, în tot cazul ziua e subliniată de sprijin, ajutor, consiliere şi, în unele cazuri, ei sunt cei care ajută, în alte cazuri, pentru unii Raci, sunt ei cei care primesc ajutorul.

Leu 

Pentru Lei, ziua este marcată de o nouă viziune de viitor sau o nouă abordare a unui proiect care schimbă felul în care se va desfăşura în viitor. Bună colaborare cu o colectivitate mai mare.

Fecioară 

La Fecioare, autoritate şi responsabilitate astăzi, este o Lună Nouă care poate să le pună în altă lumină la locul de muncă sau în lucrurile pe care le au de făcut, responsabilităţi mari şi prestigiu.

Balanţă 

Pentru Balanţe, adevăr şi dreptate subliniate azi de Luna Nouă, văd lucrurile în altă cheie, în altă lumină, dacă au greşit recunosc, dacă au mers pe o linie a adevărului, atunci li se dă dreptate şi sunt confirmate.

Scorpion 

Pentru Scorpioni, Luna Nouă marchează o altă modalitate de rezolvare a unor probleme care le ating banii, aşa că abordează cu totul altfel lucrurile, abandonează vechea gândire şi pun problema altfel, iar asta poate fi salvator şi pentru ei, şi pentru echipa lor.

Săgetător 

Săgetătorii au multe dezbateri cu o persoană apropiată, e posibil să discute despre lucruri din trecutul lor, foarte vechi, dar care acum s-au reactivat şi e bine să asculte mai mult opinia celuilalt.

Capricorn 

Capricornii muncesc de zor şi mai ales alături de persoane tinere. Dacă îşi schimbă optica vizavi de echipă şi de oameni, de modul în care trebuie să lucreze, atunci vor ajunge mai repede la spor şi la coeziune în echipă.

Vărsător 

Pentru Vărsători, imaginaţie şi creativitate, un nou proiect, o nouă idee care poate să-i scoată dintr-un blocaj sau pur şi simplu poate să-i ajute să lucreze mai cu spor şi mai cu drag.

Peşti 

Pentru Peşti, Luna Nouă aduce o nouă aşezare în interiorul lor, convingerea că pot aşeza lucrurile, deci psihic stau mai bine în raport cu lucrurile pe care le au de făcut şi pot îndrăzni să-şi întindă aripile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel