Horoscop 22 septembrie 2021: zodia care face bani în orice situație

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiile care fac bani      Foto: Pixabay
Zodiile care fac bani Foto: Pixabay

Horoscop 22 septembrie 2021. Astăzi, aspectele sunt bune dacă avem de colaborat. O zodie este favorizată și poate face bani în prce situație.

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru 22 septembrie, la Antena 3:

Berbec

Pentru Berbeci, mai ales finalul de zi poate fi unul tensionat. Multe discuții pe parcursul zilei și pierd foarte mult timp interpretând, poate prea Subiectivi, ce vor să spună alții, ce fac alții față de ei. 

Taur

Pentru Tauri, o ușoară oboseală astăzi și tracasare și poate și din cauza discuțiilor, disputelor sau pentru că încearcă să evite discuții și dispute, mai ales că o persoană poate fi sâcâitoare.

Gemeni

Pentru Gemeni, atenție ce promisiuni faceți, pentru că trebuie să vă țineți de ele și riscați să vă avântați cam mult tocmai pentru a face o impresie bună, deci măsurați-vă cuvintele.

Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce, în special în prima parte a zilei, sentimentul că toată lumea trage de ei sau că sunt forțați să facă lucruri cu care ei nu prea sunt de acord, chiar și de către șefi, sau acțiuni care sunt importante și se așteaptă de la ei.

Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce tensiuni, mai ales în raportul cu autoritățile sau cu o persoană care se impune, mai ales dacă nu vine un răspuns favorabil, așa cum li s-a promis.

Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este marcată, în special în prima parte a zilei, de mult efort, mai ales dacă trebuie să tragă de cineva, pentru că au nevoie de o persoană care își face treaba. Dacă trag de această persoană, vor simți epuizare, dar din tot ceea ce fac, scot bani până la urmă.

Balanță

Pentru Balanțe, ziua este marcată de relația cu o persoană foarte sensibilă, pe care o menajează, încearcă să se poarte cât mai drăguț și cât mai frumos, pentru că vor să obțină ceva de la această persoană, așa că tactul este cuvântul de ordine.

Scorpion

Scorpionii muncesc mult, se străduiesc mult să își facă treaba, poate chiar și pe a altora. Sunt cu ochii și pe activitățile pe care le fac alții și, pe final de zi, au mai mult critici. 

Săgetător

Pentru Săgetători, nu prea sunt disciplinați sau nu au chef de presiunea unui orar foarte strict, de aceea unii încearcă să se eschiveze, alții pun pe alții să le facă treaba, dar la final de zi nu prea numără multe nuci în coș.

Capricorn

Pentru Capricorni, ziua aduce concentrare și e bună pentru foarte multe activități care cer efort mental și asta mai ales pentru că vor să impresioneze pe cineva sau nu vor să dezamăgească pe cineva.

Vărsător

Vărsătorii întorc pe toate fețele diverse probleme, pentru că încearcă să analizeze exact ce e bine și ce e rău, mai ales dacă li se cere un astfel de răspuns. Oricum ar da-o, la final de zi tot nu sunt mulțumiți, pentru că adevărul are mai multe fețe.

Pești

Pentru Pești, ziua este marcată de sentimentul că pot pierde financiar sau că nu câștigă atât de mult pe cât ar vrea. Răbdare, pentru că negociază mai bine zilele următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel