Horoscop 30 iulie 2021: unele zodii vor fi tensionate, altele se vor lovi de blocaje

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, țintă. Foto: Pixabay
Horoscop, țintă. Foto: Pixabay

Horoscop 30 iulie 2021. Este o zi cu tensiuni pentru unele dintre zodii. 

Camelia Pătrăşcanu a prezentat la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Berbecii este posibil să între în conflict cu o autoritate, un șef sau o persoană importantă, cu care se ciocnesc astăzi, pentru că au ritmuri diferite, nu doar opinii diferite. Sigur, Berbecii vor totul repede.

Taur 

Taurii pot fi și ei surprinși de un blocaj care apare, nu de la o persoană, ci din sistem. Reguli, legi, ceva ce îi poate bloca acum, sau un act care nu a sosit. Răbdare! Lucrurile se vor rezolva, dar abia spre seară, sau zilele următoare.

Gemeni 

Gemenii pot fi surprinși de o pagubă pe care o au din cauza altcuiva și nu au văzut la timp, riscurile pe care le implică interacțiunea cu o anumită persoană. Vor rezolva lucrurile zilele următoare.

Rac 

Pentru Raci, pot întra în conflict cu o persoană apropiată, un colaborator, care înțelege să facă lucrurile într-un anumit fel, foarte strict. Dar iată că Racii văd lucrurile un pic mai creativ și ingenios. Lămuriri astăzi.

Leu 

Pentru Lei, lucrurile pot să-i tensioneze, dacă nu s-a făcut o treaba la timp și ei depind cumva de o etapă ce cădea sub responsabilitatea altcuiva. De asemenea, și probleme administrative sau juridice.

Fecioară 

Fecioarele, pot fi și ele astăzi un pic tensionate, tot din cauza altor persoane, care poate chiar le pagubesc într-un fel sau altul.

Balanţă 

Balanțele au dificultăți cu partenerul de viață, sau un membru al familiei. Trebuie să-l ajute și le da asta progamul peste cap.

Scorpion 

Pentru Scorpioni, atenționările sunt legate de aspecte administrative și contractuale. Sunt presați de niște termene foarte stricte, pentru a rezolva lucrurile la timp. Abia spre seară se reincadreaza în ritm.

Săgetător 

Săgetătorii au atenționare cu privire la sănătate și la bani. Nu trebuie să cheltuiască imprudent și, de asemenea, să fie atenți cum își gestionează forța, pentru că dacă își depășesc cumva limitele, își ating sănătatea.

Capricorn 

Pentru Capricorni, emoții și nesiguranță. Sau trebuie să schimbe ceva, să-și depășească niște limite pentru a rezolva altceva. Legat de drumuri și contacte cu diverse persoane. Un pic să-și modeleze conceptele.

Vărsător 

Pentru Vărsători, aspectele sunt tensionate fie din pricina sănătății, sau nu sunt într-o stare bună energetic pentru a rezolva problemele de astăzi.

Peşti 

Peștii, abia după amiază, spre seară, este foarte bună, inclusiv dn punct de vedere financiar. Pentru că primesc suport, pe care îl așteaptă toată ziua. Așa că să aibă speranța, pentru că lucrurile se rezolva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel