Horoscop 6-12 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop săptămânal 6 decembrie 2021 - 12 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Săptămâna aceasta ne concentrăm pe schimbarea stării de spirit pentru a ieși din depresii și pentru a ne recăpăta încrederea în noi. 


Berbec
(19 martie - 19 aprilie)

Berbec, săptămâna aceasta poate fi extrem de stresantă pentru tine, mai ales că revii la viața pe care ai cunoscut-o cândva și la conexiunile pe care le-ai pierdut pe parcurs.

Acest lucru îți poate reaminti de o nemulțumire pe care credeai că ai rezolvat-o, dar îți dai seama că în trecut ai trecut pur și simplu peste ea.

Este timpul să stai de vorbă cu acea versiune trecută a ta și să scapi cu adevărat de durerea de inimă pe care ai respins-o de prea mult timp. 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Taur, se dovedește încă o dată că poți fi extrem de adaptabil la mediul din jurul tău.

Este posibil să descoperi că în această săptămână prosperi și că trăiești cea mai bună perioadă din viața ta... cel puțin în exterior.

Întreabă-te dacă ești cu adevărat dispus să te schimbi pentru lucrurile care intră în viața ta sau dacă nu cumva ai fi mai fericit să-ți servești energia în altă parte. Fericirea ta nu poate fi susținută dacă te pierzi pe tine însuți pe parcurs. 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Gemeni, simți că ai trecut printr-o mulțime de schimbări și chiar acum ești în căutarea unei constante pe care să o numești acasă.

Încearcă să faci tot posibilul să cauți prietenii care care au știut cum să te facă să te simți în largul tău.
Va fi mai ușor să te izolezi și ar putea fi tentant să cazi din nou în capcana unor obiceiuri proaste cu care credeai că nu va trebui să te confrunți din nou.
Învățați să vă iertați pentru zilele care sunt prea dificile pentru a fi cea mai bună versiune a dumneavoastră. 

Citește continuarea pe Spectacola și află previziunile pentru toate zodiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel