Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Datele de ultimă oră de la Ministerul Sănătății

Florina Pop |
Data publicării:
Medic
Medic

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că acele trei cadre medicale are au sărit de la etajul întâi al Spitalului de Psihiatrie Craiova au suferit traumatisme ușoare și sunt internate la Spitalul Județean Craiova.

Într-o informare oficială, reprezentanții Ministerului Sănătății precizează că medicii ce au sărit de la etajul întâi al Spitalului de Psihiatrie sunt teferi, au suferit traumatisme ușoare și sunt internați.

”Ministerul Sănătății informează următoarele cu privire la incendiul care s-a produs în această seară la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova (unitate non-COVID-19), aflat în subordinea Consiliului Local al Municipiului Craiova:

Cele trei cadre medicale care au suferit traumatisme ușoare la membrele inferioare sunt în afara oricărui pericol. Ele au fost internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova”, se arată în informare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel