Trei pacienți COVID-19 de la "Marius Nasta" au fost depistați și cu infecții nosocomiale.

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Beatrice Mahler. Foto: Agerpres
Dr Beatrice Mahler. Foto: Agerpres

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, a declarat că trei pacienți cu COVID-19, internați la terapie intensivă în unitatea medicală pe care o conduce, au venit cu infecții nosocomiale de la alte trei spitale. 

Potrivit managerului Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, cei trei pacienți au venit cu infecții nosocomiale de la Spitalul Județean Brașov, respectiv de la două alte spitale din București.


„Atunci când ai pacienți critici, care vin din diverse spitale, care au fost internați în alte terapii în unitățile respective, de foarte multe ori vin încărcați cu o floră de spital. În acest moment avem trei pacienți care au floră multiplu rezistentă, motiv pentru care am limitat internările în terapie intensivă COVID, pentru că este normal să-i tratăm pe cei pe care îi avem”, a declarat Beatrice Mahler, la Digi24. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel