ZODIAC: Zodiile care câștigă în viață. Unii au bani și siguranță, alții faimă

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiile care par să țină toți așii în mână. Foto; PIxabay
Zodiile care par să țină toți așii în mână. Foto; PIxabay

ZODIAC: Cunoașteți o persoană care pare să aibă noroc în tot ceea ce face? Una căreia îi merge din plin, care pare să țină toți așii în mână, care avansează constant în carieră și e enervant să vezi că nu pierde aproape niciodată? Ar putea fi născută într-una dintre următoarele zodii: 

ZODIAC: Iată care sunt zodiile care câștigă în viață

Berbec

În timp ce planeta ta guvernantă Marte iubește războiul, nu înseamnă că îți vei petrece viața luptând la nesfârșit. De fapt, ești destinat să câștigi fiecare bătălie pe care o duci. Ești inteligent, motivat și articulat - și de aceea norocul tău este mai mult o reflectare a personalității tale puternice decât fericirea pe care o aduce semnul tău.

Taurul

Pentru tine, viața pare să aibă întotdeauna o surpriză după fiecare colț. Deși uneori te simți ghinionist, simplul fapt că ești încă aici, că supraviețuiești și că depășești toate dificultățile pe care viața ți le scoate în cale, este o dovadă sigură că nu ai nevoie de noroc, ci doar de multă inventivitate pentru a învinge viața provocări.

Rac

Semnul tău este unul dintre puținele care sunt cu adevărat binecuvântate. Deși vor exista întotdeauna unele provocări, ai un sentiment înnăscut de direcție și abilități native cu care, datorită stelei tale norocoase, reușești întotdeauna să te îndreptați în direcția cea bună.

Leu

Ești atât de înțelept și hotărât, așa că nu trebuie să-ți faci griji dacă ai noroc sau nu. Viața ta este exact așa cum o sculptezi tu, soarta îți este cum ți-o faci și cum ți-o dorești. Uită de trifoiul cu patru foi, n-ai nevoie de el. Tu ești responsabil atunci când vrei să-ți atingi obiectivul.

Balanță

Norocosule! Nu este un secret că ești un optimist etern și că lucrurile în viața ta se întâmplă adesea exact așa cum îți dorești. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce ieși de obicei nevătămat și neatins din fiecare lucru proastă, răspunsul este - are legătură cu percepția ta asupra vieții. Îi poți mulțumi planatei tale norocoase, care te și guvernează, Venus, pentru că datorită ei vezi jumătatea plină a paharului și ai mult noroc în viață.

Săgetător

Felicitări, ești unul dintre cele mai norocoase semne ale Zodiacului. Planeta Jupiter, care te guvernează și-ți aduce norocul, te ajută să treci peste orice. Tu ai capacitatea de a face limonadă din orice lămâie îți iese în cale. Desigur, acest lucru nu înseamnă că uneori nu există momente dificile, dar vei găsi întotdeauna soluții și aproape orice îți va ieși, într-un final, așa cum ți-ai dorit. Și oricum, știi că pentru lucrurile care merită trebuie să te zbați, așa că vei aprecia orice victorie la justa ei valoare. 

Pești

Cândva, planeta Jupiter guverna acest semn, dar Neptun, planeta inspirației și abilităților mentale, i-a luat locul. Aceasta înseamnă nu numai că ești norocos, dar și că ai două planete care să te conducă prin viață, spre o mare fericire. Există însă riscul să o pierzi, dacă nu faci alegerea corectă, adică dacă nu îți alegi și nu îți păstrezi alături de tine partenerul perfect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel