5 alimente care te ajută să arzi grăsimi: nu ar trebui neglijate

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Somonul     Foto: Pixabay
Somonul Foto: Pixabay

Să mănânci delicios și consistent dar, în același timp să arzi grăsimi, pare de neconceput. Totuși, unele alimente au capacitatea de a ajuta la slăbit.

Iată o listă de cinci alimente care te ajută la slăbit:

Somon

Sună ciudat? Majoritatea oamenilor consideră somonul ca un aliment de îngrășat. Dar acest aliment bogat în substanțe nutritive este plin de proteine ​​care vă vor face să vă simțiți plin pentru mult mai mult timp. Are suficient acizi grași omega-3 care ar putea ajuta la reducerea grăsimii din burtă. Dar nu uitați că va ajuta doar în sprijinul unei diete sănătoase.

Ceai de ghimbir

Ghimbirul este bine cunoscut în bucătărie și are o mulțime de proprietăți medicale. Fără îndoială, este una dintre cele mai sigure căi naturale de a ajuta la slăbit. O ceașcă de ceai de ghimbir cu masa vă poate ajuta la creșterea metabolismului și la digestie. Pe lângă aceasta, totuși, ceaiul de ghimbir este bogat în antioxidanți, ceea ce înseamnă că vă va ajuta să scăpați de toxinele care vă pot afecta sistemul imunitar.

Oțet de mere

Probabil că ai auzit povestea lui Kourtney Kardashian. A băut oțet de cidru de mere de două ori pe zi, pe care l-a împărtășit apoi pe planul de masă de pe internet. Oțetul de mere favorizează absorbția nutrienților și vitaminelor și, mai mult, are o aromă excelentă, care îl face un condiment folosit frecvent în feluri de mâncare, cum ar fi salata.

Afine

Băuturile dulci sunt o cauză importantă a obezității. Știați că o ceașcă de băutură dulce poate adăuga peste 300 de calorii corpului dumneavoastră? Sună groaznic, nu? Dar data viitoare, de ce să nu încercați în schimb o cană de suc de afine! De zeci de ani s-a dovedit că afine au capacitatea de a vindeca răcelile, gripa, diabetul și multe alte probleme de sănătate. Mai mult, conține mai puțin de 50 de calorii.

Făină de ovăz

Nu uitați să adăugați fulgi de ovăz la planul de slăbire. Făina de ovăz este făcută din ovăz care aduce beneficii nutriționale zilnice, deoarece este ambalată cu fibre! Cea mai bună parte a acestuia este că o puteți găti în diferite moduri și o puteți lua împreună cu mâncarea preferată.

Avocado

Se spune că un avocado pe zi ține colesterolul la distanță. Bogate în vitamine, minerale și fibre, avocado sunt cu siguranță o alegere excelentă de pus în masă. Fibra vă va opri să mâncați spunându-i creierului că sunteți plin și că este posibil să favorizeze o scădere mai rapidă în greutate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel